NOVO DOZIRANJE EKO PROIZVODA ZA NJEGU RUBLJA

 

Imamo novu tablicu doziranja deterdženta i omekšivača + veći broj mogućih pranja! 

Eko linija sastoji se od univerzalnog deterdženta i omekšivača i oba proizvoda su koncentrirani. To što su proizvodi koncentrirani znači da ih je potrebno puno manje koristiti ili da ih čak možeš razrijediti vodom.


Istraživanja Eko linije kod nas nisu prestala plasiranjem proizvoda na tržište. U ovih godinu dana Vesna je nastavila testirati u laboratoriju, a obje i kod kuće s različitim perilicama za rublje. Ono što nam je jako pomoglo pri istraživanju i dolasku do novih podataka su i vaše recenzije, upiti, pohvale i kritike. Kada smo sve informacije od zadnjih godinu dana skupile, došle smo do nove tablice doziranja koju dijelim s vama. 




Određeni period će na etiketama postojećih proizvoda biti inicijalne tablice doziranja, no već s idućom serijom moći ćeš kupiti deterdžent i omekšivač s novim tablicama te većim brojem mogućih pranja:

25 pranja jako zaprljane robe i 50 pranja malo zaprljane robe za deterdžent te 20 pranja za omekšivač.

Do tada ti orijentacija mogu biti gore prikazane tablice. 

 

 


3 METODE KORIŠTENJA KONCENTRIRANOG EKO DETERDŽENTA I OMEKŠIVAČA 


  1. Koristi čepiće za doziranje! Jedan čepić = 8 ml. 
  2. Pola jednog omekšivača prelij u praznu bocu te u obje boce ulij po 100 ml vode. 
  3. Odlij otprilike 300 ml deterdženta (1/3 tekućine) u praznu bocu te ulij 300 ml vode u originalnu bocu deterdženta.

 

Navedene metode su vaše i naše uspješne metode minimalnog doziranja oba proizvoda s maksimalnim učinkom pranja rublja, koje omogućuju da čak i “najzahtjevnije” perilice potpuno povuku proizvode u pretincima. 

Zahvalne smo i sretne što su dodatna istraživanja pokazala da s Melli univerzalnim deterdžentom i omekšivačem možeš oprati znatno više rublja nego do sada! Eko linija dostupna je u svim Interspar trgovinama u Hrvatskoj, u Spa shopu Melli Aromatica na adresi Šmidneova 1a u Samoboru ili na našem web shopu:

 

Ako imaš dodatna pitanja o doziranju ili korištenju Eko linije, u svakom trenutku nam se možeš obratiti putem Instagrama, Facebooka ili putem emaila: hello@melliaromatica.com

 

Izračunali smo da, ako tjedno pereš 3 mašine veša, jedna boca našeg univerzalnog omekšivača može trajati i do 2 mjeseca, a jedna boca deterdženta i duže od toga! 

Vjerujem kako će ti nove tablice doziranja pomoći da lakše doziraš deterdžent i omekšivač, uštediš vrijeme mjereći koliko zaista proizvoda trebaš te uštediš i novac koristeći jedan deterdžent za sve vrste rublja (da, i one najosjetljivije materijale) i sve dobne skupine u svojoj obitelji. 



Želimo ti ugodno pranje rublja ☺ 

 

Melli

 

Ostavi komentar