O nama

Melli Aromatica je svijet prirodne ljepote u kojem se ručno stvaraju proizvodi za njegu lica, tijela i kose te poklon proizvodi koje je moguće personalizirati i oblikovati prema vašim željama i potrebama.

Iza kulise mirisne radionice u obiteljskoj kući u Samoboru, stoji aromaterapeutkinja Vesna (53), koja ručno proizvodi svaki proizvod, a o čijem vam radu piše njezina kćer Ivana (30), stručnjakinja za odnose s javnostima i komunikologiju.

Udružile smo snage kako bismo vas potaknule da njegujete svoju kožu!

Svaki beauty proizvod dolazi u reciklirajućoj ambalaži, ima ime i obojan je veselim bojama koje su odraz određenog sastojka kojeg sadrži. Imena proizvoda vezana su uz nama drage osobe, mjesta ili uspomene. Obojanim pakiranjem želimo vas podsjetiti da svijet nije crno bijeli i da boje uvelike utječu na naše raspoloženje i emocije.

Ponosne smo zato što koristimo sastojke koji nisu testirani na životinjama, a uskoro za to dobivamo i službenu V oznaku. U procesu dobivanja Vegan oznake, vlasnika EVU iz Švicarske, pomažu nam Prijatelji životinja.

Sudjelujemo u očuvanju našeg okoliša na dva načina: koristimo reciklirajuću ambalažu i ne koristimo pakiranje u obliku kutija za proizvode. Jedine kartonske kutije koje koristimo su za slanje narudžbi.

Želimo da znate da su svi naši sastojci transparentni i dostupni na uviđaj u svakom trenutku, a ukoliko želite pojašnjenje nekog od sastojaka, budite slobodni javiti nam se. 

Melli Aromatica j.d.o.o.
Ivana Gorana Kovačića 5
10430 Samobor, Hrvatska
OIB: 01735857113