O nama

Melli Aromatica je premium prirodna kozmetika za njegu lica, tijela i kose. 

Iza novootvorenog laboratorija u srcu Samoboru, stoji aromaterapeutkinja Vesna (53), koja ručno proizvodi svaki kozmetički proizvod, a o čijem vam radu piše njezina kćer Ivana (30), stručnjakinja za odnose s javnostima i komunikologiju.

Udružile smo snage kako bismo vas potaknule da njegujete svoju kožu!

Gotovo beauty proizvod dolazi u reciklirajućoj i staklenoj ambalaži, ima ime i obojan je veselim bojama koje su odraz određenog sastojka kojeg sadrži. Imena proizvoda vezana su uz nama drage osobe, mjesta ili uspomene. Obojanim pakiranjem želimo vas podsjetiti da svijet nije crno bijeli i da boje uvelike utječu na naše raspoloženje i emocije.

Ponosne smo zato što koristimo sastojke koji nisu testirani na životinjama. U procesu smo dobivanja Vegan oznake za kolekciju Natureli, vlasnika EVU iz Švicarske, u čemu nam pomažu Prijatelji životinja.

Naša nova, EKO linija proizvoda za pranje rublja ponosno nosi VEGAN certifikat i oznaku biorazgradivosti te ne sadrži mikroplastiku, sulfate i umjetna bojila. 

U svemu što radimo uvijek imamo u vidu održivost i očuvanje okoliša. 

Želimo da znate da su svi naši sastojci transparentni i dostupni na uviđaj u svakom trenutku, a ukoliko želite pojašnjenje nekog od sastojaka, budite slobodni javiti nam se. 

Melli Aromatica j.d.o.o.
Ivana Gorana Kovačića 5
10430 Samobor, Hrvatska
OIB: 01735857113