O nama

Melli Aromatica samoborski je brend prirodne kozmetike za njegu kože i Eko linije za pranje rublja koja se sastoji od baby friendly prirodnog deterdženta i prvog hrvatskog prirodnog omekšivača! 

Iza laboratorija u srcu Samoboru, stoji aromaterapeutkinja Vesna (55), koja ručno proizvodi svaki kozmetički proizvod, a o čijem vam radu piše njezina kćer Ivana (32), stručnjakinja za odnose s javnostima i komunikologiju.

Udružile smo snage kako bismo vas potaknule da njegujete svoju kožu i stvorite siguran dom bez kemikalija!

Vjerujemo kako vrhunskom kvalitetom proizvoda smanjujemo potrebu za pretjeranom konzumacijom i trošenje i zbog toga naši proizvodi uključuju samo nužno za zdravlje i njegu kože.

U svemu što radimo naglasak je na prirodnom i održivom - sastojci koje koristimo isključivo su biljnog porijekla, bez umjetnih parfema i konzervansa, a formulacije kreirane tako da svaki proizvod isporuči najbolje od botaničkog svijeta. Naše kozmetičke ambalaže su od stakla, a Eko linija od 100% reciklirajuće ambalaže. 

EKO linija proizvoda za pranje rublja ponosno nosi VEGAN certifikat i oznaku biorazgradivosti te ne sadrži mikroplastiku, sulfate i umjetna bojila. U sklopu društveno odgovornog projekta Srtartaj Hrvatska prvi puta smo predstavile Eko proizvode i tako našli svoje mjesto na policama u odabranim Spar i Interspar trgovinama u Hrvatskoj. Prve smo hrvatskom tržištu ponudile domaću alternativu komercijalnim omekšivačima!

Iz dana u dan kroz iskrenu i transparentnu komunikaciju, dostupnost za sva pitanja o njezi kože te obećanjima koje možemo ispuniti, potvrđujemo da je naša zajednica naša najveća vrijednost.

 

Melli Aromatica j.d.o.o.
Ljudevita Šmidhena 1a

10430 Samobor, Hrvatska
OIB: 01735857113