O nama

Dobrodošli u Melli Aromaticu, vašu destinaciju za prirodnu kozmetiku i ekološku liniju proizvoda za pranje rublja, gdje njega kože i čistoća postaju nježna umjetnost!

 

U srcu pitoresknog Samobora, Vesna (56), naša strastvena aromaterapeutkinja, ručno stvara svaki kozmetički dragulj. Ivana (33), stručnjakinja za odnose s javnošću i komunikologiju, dijeli s vama priče o njezinu posvećenom radu.

 

ZAJEDNO STVARAMO SIGURAN DOM

Naše udružene snage potiču vas da njegujete svoju kožu i stvorite okoliš bez kemijskih agresora! Kvaliteta naših proizvoda smanjuje potrebu za pretjeranom potrošnjom te se ponosimo činjenicom da naši proizvodi uključuju samo ono što je nužno za zdravlje i njegu kože.

 

U SREDIŠTU PRIRODA I ODRŽIVOST

Naša predanost prirodnom i održivom odražava se u sastojcima biljnog porijekla, bez umjetnih parfema i konzervansa. Ambalaže naših kozmetičkih proizvoda izrađene su od stakla, dok je EKO linija pakirana u 100 % recikliranu ambalažu.

 

EKSPLOZIJA EKOLOŠKE SVIJESTI

Naša EKO linija za pranje rublja ponosno nosi VEGAN certifikat i oznaku biorazgradivosti, bez mikroplastike, sulfata i umjetnih bojila. Sudjelovali smo u društveno odgovornom projektu Startaj Hrvatska predstavljajući prvi put domaću alternativu komercijalnim omekšivačima koji je nastao zbog najmanje Mellice – Anni (5).

 

ZAJEDNO KROZ ISKRENOST I TRANSPARENTNOST

Svaki dan, iskrenom i transparentnom komunikacijom te dostupnošću za sva vaša pitanja o njezi kože, potvrđujemo da je naša zajednica naš najveći dragulj. U Melli Aromatici nježnost i prijateljstvo ključni su sastojci našeg puta k zdravijem i ljepšem svijetu.

 

 

Melli Aromatica d.o.o.
Ljudevita Šmidhena 1a

10430 Samobor, Hrvatska
OIB: 01735857113